2011. február 6., vasárnap

Újrahasznosított mesék

http://blog.erdely.ma/meseujrahasznositas/

Rögtön beleszerettem ezekbe a kis ruhákba és a koncepciójukba is! ♥♥♥ Egyszerre édesek, dekoratívak, divatosak és a legfontosabb számomra, hogy kézműves termékek és nem iparban gyártottak! Az egész program sorozat érdekes, ötletes és követendő! Teljesen magával ragadott. Repes amúgy is a szívem mikor azt hallom, olvasom, vagy látom, hogy a kortárs művészet épül, fejlődik... De hogy még a környezetvédelem, az újrahasznosítás is benne van és mindezt még gyerekek is színezték!!!! Ahhh... Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről. ♥♥♥
A következőre én is el akarok menni!!!! :)
A cikk, ahol találtam.

Egyszerűnek tűnik elkészíteni (nyilván nem profin!) mivel nagy öltésekkel vannak felvarrva a ruhácskára. Persze a darabokat elötte jól összevarrták, gondolom géppel, a tartósság miatt. Textilfilc, gomb és már kész is. Mindenképp ki szeretném próbálni, mert elmodhatatlanul nagy öröm lehet a saját munkánkat később a gyereken látni. :) Próbálkozni, ezen ötletek alapján már könnyű! :)
1 megjegyzés:

Szilvi írta...

Annyira várom már, hogy a kb 1-2 hét múlva megszületendő lánykámat akár ilyen ruhákba is öltöztethessem. Szuper az ötlet, bár a megvalósítás kapcsán még kételkedek önmagamban hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...