2011. december 20., kedd

Újabb jégkrémpálcika díszek karácsonyraNemrégiben írtam néhány jégkrémpálcika dísz ötletről és most frissiben találtam még kettőt ami érdemes arra, hogy kitűzzem ide is. :) Nem mintha nagy dolog lenne az, hogy itt van. Hehe


Forrás: whattoexpect

Mindkettőről úgy gondolom, hogy kicsit "magyarosabb". Gondolok itt elsősorban arra, hogy nálunk, a nyugati országoktól eltérően nem a Mikulás hozza az ajándékot és fogalmunk sincs, hogy egy szarvasnak miért piros az orra??? Hanem a jézuska, vagy angyalka. Kinél mi...?! Így tehát kézenfekvő, hogy ilyen díszt is készítsünk (ha már van pálcikánk és nekiültünk) a fánkra.
Az angyal elkészítése egy kicsit több fáradozást kíván és a link nem egy tutorial, de szerintem nem kell sok képzelőerő hozzá, hogy miként is készülhetett. Én meg mernék vele próbálkozni így vaktában is. Aztán lehet hogy belebuknék, de ránézésre nem tűnik túl bonyolultnak.
A betlehemi pedig sokkal egyszerűbb, hiszen a pálcikákon és némi festéken, filcen kívül nem sok minden kell. :)

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kérlek pipáld ki a bejegyzés alatt, a véleményedet legjobban kifejező rubrikát. De persze kommentet is hagyhatsz! Annak még jobban örülök! :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...