2012. január 16., hétfő

Smink, ami nem fog

Az én lányom már most élénken érdeklődik mindenféle pipere után, amit anyánál lát. Szóval minden reggel a dezodoromból fújok egy kicsit rá is, mert különben megsértődik. Illetve minden reggel, mikor felöltöztetem és a haját is megcsinálom, oda szalad az apukájához és félredöntött, mosolygós fejjel megkérdi: "csííínosóó"??? - Ami nála annyit tesz: Csinos vagyok? :)
Ha nem a saját lányomon tapasztalnám, akkor biztosra venném, hogy a nőiesség, mint olyan, az idők során tapad ránk. De Milát látva, ez bizony született dolog. :) Csak egy rövid történetet mesélek. Van egy rajztáblája, elől krétás, hátul filces oldallal. Oda adtam a filcet neki, hogy rajzoljon... Öt perc múlva szól a férjem, hogy látom-e a lányunk mit csinál??? Oda nézek és ezalatt a rövid idő alatt, arra volt esze, hogy a lábkörmeit "kifesse" vele... :D Pedig nálam nem mindennapos művelet, hogy kifesteném. :)
Szóval ma már ott tartunk, hogy gyöngyházfénnyel a kis körmeit is megengedem néha, hogy kifessük. Vagyis én festem. De annyira örül neki és olyan büszkén mutogatja utána mindenkinek, hogy milyen "csinosó" a keze... :)

Erről jutott eszembe, hogy vannak ám remek kis hack ötletek arra, hogy hogyan is járjunk az ilyen kislányok kedvében, anélkül, hogy a teljes festékpaletta virítana (jobb esetben) a fejükön, vagy esetleg a lakás különböző pontjain (rossz esetben)...

Kiürült szemfestékes "doboz"-t töltsünk meg egy kis körömlakkal és hagyjuk (szerintem bő egy napot biztos!) száradni. Oda és vissza lesz az örömtől az új tulaja, hogy "komoly" felszereléssel ruházzuk fel. :)


Forrás: notsoidlehands


Ha tetszett a bejegyzés, akkor kérlek pipáld ki a bejegyzés alatt, a véleményedet legjobban kifejező rubrikát. De persze kommentet is hagyhatsz! Annak még jobban örülök! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...